SASK League match 9: 5B - 5C (6-3) en SASK League finale: 6B - 5D (12-0)

De laatste match voor de finale kon aanvatten werd gespeeld op maandag 27 mei. 5B mocht het opnemen tegen 5C. Het werd een match waarin veel gescoord werd. Voor 5B stonden Vic (2x), August (3x) en Josafad aan het kanon. Bij 5C lieten Anas (2x) en Ezra de netten trillen.

Op maandag 3 juni werd uiteindelijk dé finale van de SASK-League gespeeld. De beste ploeg van het 5de leerjaar, 5D, nam het op tegen de beste ploeg van het 6de leerjaar, 6B.
De eerste 3 minuten van de wedstrijd ging het gelijk op en werd er van beide kanten goed aangevallen. Na 4 minuten kon 6B doorbreken en wisten ze een eerste keer te scoren. Vanaf dan was er aan de pletwals geen stoppen meer aan. Door prachtig te combineren met hoofd, voet en borst kregen we prachtige goals van het zesde leerjaar te zien. Het vijfde leerjaar kende individuele klasseflitsen maar kon niet op tegen het sterke collectief van het zesde leerjaar. De klas van juf Elisabeth verweerde zich dapper en liet zich niet doen maar het zesde leerjaar was gewoon té sterk. Volgend jaar volgt een herkansing voor het vijfde leerjaar. En het zesde leerjaar neemt het binnenkort op tegen dé ploeg van SASK: het leerkrachtenkorps. Een datum wordt nog bepaald!

Goals: Milan (7x), Matteo (4x) en Arnaut (1x)


Enkele foto's vind je hier terug.

Foto's door juf Inge 

Populaire posts van deze blog

SASK League match 7: 5B - 5D (4-11)

SASK League galamatch: 6B vs. leerkrachten

SASK League match 8: 5A - 5D (1-8)