SASK League match 4: 6B - 6C (9-4)

Voor de tweede keer in dit nieuwe seizoen stonden twee zesdeklassers tegenover elkaar. In wedstrijd 4 namen 6B en 6C het tegen elkaar op. 6C beschikte over heel wat voetballend talent, al was dat talent niet opgewassen tegen de machine van 6B. Al voor de rust bleek de klas van juf Inge een maatje te sterk voor de klas van juf Joyce. Aan de rust stond het 4-0. Na de rust werd de voorsprong van 6B alleen maar groter. Tot op een bepaald moment 6C enkele gaten in de verdediging van de andere klas zag. De klas van juf Joyce koos ervoor om niet te mokken en er te blijven voor gaan. Een spannende match werd het niet, een mooie, al dan niet de mooiste tot nu toe, werd het zeker. Proficiat aan beide ploegen!

Doelpunten: 6B: Matteo VP (2x), Jasper, Milan (5x), Tristan K., 6C: Matteo DG, Camille (Het eerste doelpunt gescoord door een meisje sinds de start van de Sask League!), Tristan d'Hulst (2x)

Verslag: meester Daan
Foto's: Amaris, Tine en Lander.